Ik ben Daphne Everaars en ben werkzaam in de gebieden Alblasserdam, Oud-Alblas en Kinderdijk.

 

Ik heb de hondenuitlaatservice in april 2015 overgenomen van Angele Scheefers. Op dat moment was ik ruim een half jaar bezig met mijn opleiding tot Kynologisch Gedragstherapeut aan de Martin Gaus Academie. Inmiddels ben ik geslaagd voor de opleiding en mag ik mezelf officieel Kynologisch Gedragstherapeut noemen. Deze diensten bied ik ook aan naast de hondenuitlaatservice. Zie hiervoor het kopje Gedragstherapie.

In oktober 2015 heb ik ook de HUS opleiding aan de Martin Gaus Academie met een diploma afgerond als aanvulling op mijn werk. Ik vind het super dat ik iedere dag weer honden en baasjes blij kan maken met mijn diensten. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het zo leuk, ik leer steeds weer nieuwe dingen van de honden en zij leren weer van mij.

Is het niets voor uw hond om in een roedel met andere honden mee te gaan, maar wilt u wel graag gebruik maken van een uitlaatservice? Dan is een individuele uitlaat bij mij ook mogelijk in mijn werkgebied. Voor meer informatie hierover kunt u via onderstaande gegevens contact met mij opnemen.

Voor meer info:
06 43 72 73 70
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.