Ik ben Daphne Everaars en ben werkzaam in de gebieden Alblasserdam, Oud-Alblas en Kinderdijk.

 

Ik heb de hondenuitlaatservice in april 2015 overgenomen van Angele Scheefers. Op dat moment was ik ruim een half jaar bezig met mijn opleiding tot Kynologisch Gedragstherapeut aan de Martin Gaus Academie. Inmiddels ben ik geslaagd voor de opleiding en mag ik mezelf officieel Kynologisch Gedragstherapeut noemen. Deze diensten bied ik ook aan naast de hondenuitlaatservice. Zie hiervoor het kopje Gedragstherapie.

In oktober 2015 heb ik ook de HUS opleiding aan de Martin Gaus Academie met een diploma afgerond als aanvulling op mijn werk. Ik vind het super dat ik iedere dag weer honden en baasjes blij kan maken met mijn diensten. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het zo leuk, ik leer steeds weer nieuwe dingen van de honden en zij leren weer van mij.

Is het niets voor uw hond om in een roedel met andere honden mee te gaan, maar wilt u wel graag gebruik maken van een uitlaatservice? Dan is een individuele uitlaat bij mij ook mogelijk in mijn werkgebied. Voor meer informatie hierover kunt u via onderstaande gegevens contact met mij opnemen.

 

 

Nieuws!!

Per september 2019 gaat er voor mij het een en ander veranderen. Ik ga met de uitlaatservice stoppen onder de naam Uitgelaten en verder onder een nieuwe naam: KynoPoint.

De rede hiervoor is dat ik er per september een hondenschool bij ga beginnen in Alblasserdam en ik wil graag al mijn diensten onder één naam brengen. De uitlaatservice in Alblasserdam, Oud-Alblas en Kinderdijk gaat dus gewoon verder zoals u gewend bent, maar deze zal in combinatie met de hondenschool en gedragstherapie onder de naam KynoPoint verder gaan.

Voor meer informatie over de uitlaatservice in Alblasserdam, Oud-Alblas en Kinderdijk kunt u dus terecht via de onderstaande gegevens:

www.kynopoint.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

06 43 72 73 70