Uw hond wordt bij u thuis opgehaald met een speciaal ingerichte bedrijfsbus.

De bus is voorzien van benches en is uitgerust met een ventilatiesysteem. Voor honden die niet in een bench gaan hebben we een veiligheidsgordel.

We lopen 2 rondes per dag.
De  eerste ronde is ongeveer tussen 10:45uur en 12:00uur; de tweede ronde is ongeveer tussen 13:30uur en 14:45 uur.
De tijden zijn afhankelijk van het verkeer op de weg en eventuele opstoppingen. Afhankelijk van waar u woont, hoeveel honden er meegaan en wat uw wensen zijn kunnen we samen overeenstemmen in welke ronde uw hond het beste meekan.

Er wordt minimaal een uur gewandeld in groepen van max. 10 honden. De wandelgebieden zijn alleen gebieden waar loslopende honden toegestaan zijn en waar ze ruimte hebben lekker te kunnen rennen, spelen en zwemmen. Na het wandelen worden de honden thuisgebracht en (zonodig) afgedroogd zodat zij lekker kunnen gaan slapen om bij te komen van al het plezier. Op verzoek geven we de honden ook wat te eten.

Bij de eerste wandelingen blijft uw hond aan de lange lijn (10 mtr.) Zo leren wij  het gedrag van uw hond kennen en raken we aan elkaar gewend. Zodra wij vinden dat uw hond voldoende vertrouwd is geraakt en zich op zijn gemak voelt mag de hond los mee. U wordt regelmatig op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen van uw hond en via onze facebook-pagina worden diverse wandelingen up-to-date gehouden.
 
U kunt of telefonisch of via de e-mail contact met ons opnemen en een afspraak maken. Wij komen dan graag langs voor een intakegesprek. Tijdens dat gesprek leren we u en uw hond kennen en stellen wij vragen over uw hond zodat wij ons een goed beeld kunnen vormen. Alles kan en mag besproken worden!
Als u besluit gebruik te maken van de hondenuitlaatservice en uw hond geschikt lijkt voor de HUS zullen de overeenkomst, algemene voorwaarden, incasso-machtiging en het sleutelcontract ondertekend worden. Uw hond gaat mee op basis van een strippenkaart (zie Tarieven) die elke maand van uw rekening geïncasseerd zal worden.
 
OPMERKING:
Mocht het een keer nodig zijn dat uw hond op een andere dag dan afgesproken mee moet of een keer extra mee moet, dan horen wij dat graag de avond van tevoren zodat we kunnen bekijken of er plaats is in de bus.
 
Als u een keer in het weekend van onze diensten gebruik wilt/moet maken dan kunnen we dat ook bespreken. Er worden dan 2 strippen in rekening gebracht (weekendtarief).