Marie-José

Even voorstellen

Mijn motto is Hart voor uw Hond. Ik vind het het heel erg belangrijk dat uw hond het tijdens de wandelingen het enorm naar zijn zin heeft en ga op een zeer verantwoorde wijze met uw trouwe viervoeter om.

Hallo

Ik ben Marie-José Klomp.

Hondenliefhebster. In 2009 ben ik begonnen met de hondenuitlaatservice HUS Uitgelaten en op dit moment actief in de volgende werkgebieden – Capelle a/d IJssel en Rotterdam-Prinsenland

Begin 2009 heb ik het werkgebied Barendrecht van Angèle, mijn zus, overgenomen en medio januari 2011 het werkgebied verlegd naar de regio Capelle a/d IJssel en Rotterdam-Prinsenland.

Erkend Hondenuitlaatservice

Voor de start heb ik met goed gevolg de opleiding “Erkend Hondenuitlaatservice” bij de Academie van Martin Gaus gevolgd.
Deze professionele opleiding bestaat uit de volgende onderdelen (Modules);

1

Module 1

Rassenkennis

2

Module 2

Gedragsherkenning & roedelgedrag

3

Module 3

EHBO

4

Module 4

Bedrijfsvoering

Lekker ravotten

Ik vind het heel belangrijk dat een hond iedere dag even lekker kan rennen, spelen en snuffelen, even zichzelf kan zijn.Het geeft mij een heel voldaan gevoel als ik zie hoe blij de honden zijn wanneer ze lekker zijn uit geweest. Hond blij, baas blij. Je krijgt zoveel liefde terug van de honden dat ik iedere dag weer met heel veel plezier met ze op pad ga.