Uw hond wordt bij u thuis opgehaald met een speciaal ingerichte bedrijfsbus.

De bus is voorzien van benches en is uitgerust met een ventilatiesysteem. Voor honden die niet in een bench gaan hebben we een veiligheidsgordel.

Maximaal 2 rondes per dag.
De  eerste ronde begint omstreeks 10:45 uur tot ongeveer 12:00 uur en de tweede ronde begint omstreeks 13:30 uur tot ongeveer 14:45 uur.
De tijden zijn afhankelijk van het verkeer op de weg en eventuele opstoppingen. Afhankelijk van waar u woont, hoeveel honden er meegaan en wat uw wensen zijn kunnen we samen overeenstemmen in welke ronde uw hond het beste meekan.

Er wordt ongeveer een uur gewandeld in groepen van max. 5 honden. De wandelgebieden zijn alleen gebieden waar loslopende honden toegestaan zijn (vergunning) en waar ze ruimte hebben om lekker te kunnen rennen, spelen en zwemmen. Na het wandelen worden de honden thuisgebracht en (zonodig) afgedroogd zodat zij lekker kunnen gaan slapen om bij te komen van alle ervaringen. De honden krijgen allemaal iets lekkers en op verzoek geven we de honden ook wat te eten.

Tijdens de eerste wandelingen blijft uw hond aan de lange lijn (ca. 5 meter) Zo leer ik het gedrag van uw hond kennen en raken we aan elkaar gewend. Zodra ik vind dat uw hond voldoende vertrouwd is geraakt en zich op zijn gemak voelt mag de hond los mee. U wordt regelmatig op de hoogte gehouden over de ervaringen tijdens de wandelingen en eventuele ontwikkelingen van uw hond.
 
U kunt telefonisch of via e-mail (contactformulier) contact met mij opnemen en een afspraak maken voor een gezamenlijke wandeling. Tijdens deze wandeling leer ik u en uw hond kennen en kan ik direct de nodige vragen over uw hond stellen zodat ik mij een goed beeld kan vormen. Uiteraard kunt u tijdens deze wandeling ook alle vragen die u nog heeft aan mij stellen.
Als u besluit gebruik te gaan maken van de hondenuitlaatservice en uw hond daarvoor ook geschikt lijkt zal vooraf de OvereenkomstAlgemene Voorwaarden, Incasso-machtiging en het Sleutelcontract ondertekend worden.

Uw hond gaat mee op basis van een zgn. strippenkaart die elke vijf weken van uw rekening geïncasseerd zal worden.
 
OPMERKING:
Mocht het een keer voorkomen dat uw hond op een andere dag of een keer extra mee moet dan horen wij dat graag uiterlijk de avond van tevoren zodat ik kan bekijken of er plaats is in de bus.
 
Als u een keer in het weekend van onze diensten gebruik wenst te maken dan kunnen we dit bespreken. Er worden dan 2 strippen per uitlaat in rekening gebracht (weekendtarief).